tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tanskaaan!

Eli siis moikka kaikki ja tervetuloa lukemaan meidän matkablogia! Ensin kerrottaisiin teille hieman meistä blogissa seikkailijoista, että lukeminen on helpompaa kun tietää hieman meistä ja matkan tarkoituksesta!
 
Opiskelemme Koulutuskeskus Salpauksessa Lähihoitajiksi, ja valmistumme keväällä 2014. Tanskan harjoittelu on viimeinen ennen valmistumista, ja ennen matkalle lähtöä suoritamme ammattiosaamisennäytöt Suomessa, koska Tanskassa se olisi hieman haastavaa. Elisa työskentelee kolme viikkoa ennen lähtöä Nastolan kotihoidossa ja Niina Lahden kaupunginsairaalan osastolla L52.
 
Olemme olleet koko opintojen ajan samalla luokalla, ja päätös vaihtoon hakemisesta syntyi molempien kiinnostuksesta. Mietimme maaksi aluksi Saksaa, mutta siellä työssäoppiminen oli suunniteltu lähinnä lasten- ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelmaan suuntautuneille. Tanskaan päädyimme loppujen lopuksi opettajan ehdotuksen jälkeen. Paikka johon olemme menossa on nimeltään Randers, joka sijaitsee Jyllannin niemimaalla Tanskassa.
 
 
 
Matkasuunnitelma
 
16.4.2014 Meno
 
Bussi: Lahti - Helsinki- vantaan lentokenttä
 
Lennot: Helsinki - Kööpenhamina
 
         Köpenhamina - Århus
 
Bussi: Århus - Randers
 
17.5.2014 Paluu
 
Bussi: Randers - Århus
 
Lennot: Århus - Kööpenhamina
 
                   Kööpenhamina - Helsinki
 
                    Bussi: Helsinki - Lahti
 
 
Matkan järjestelyissä ei ole vielä esiintynyt suurempia ongelmia, mutta päänvaivaa ovat tuottaneet lentomatkojen reitit ja se, että millä pääsemme Århussin lentoasemalta Randerssiin. Nyt bussiaikataulut on kuitenkin selvitetty ja matka Randerssiin alkaa näyttää jo suht selkeältä!
 
Tämmöisiä höpinöitä tähän alkuun!
 
Terkuin Elisa ja Niina 




2 kommenttia:

  1. Hei, tässä näistä sanakirjoista: ihan ilmaisia suomi-englanti-suomi -mobiilisanakirjoja ei taida olla iPhonelle muita kuin sanakirja.org.
    App Storesta löytyy 5,49€ maksava Sandstonen tekemä su-en-su sanakirja, joka toimii myös ilman nettiyhteyttä.
    MOT-sanakirja, joka koulullakin on käytössä, ja joka on tosi kattava, löytyy App Storesta myös (MOT Finnish-English), mutta maksaa 10,99€. Voisi kyllä olla ehkä sijoituksen arvoinen. :)

    Tsemppiä loppuun TOP-jaksoon ja mukavaa matkan odottelua! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! ja kiitti näistä vinkeistä (: Toi Sandstonen sanakirja voisi olla hyvä just sen takia koska ei voida pitää nettiä päällä puhelimissa, eikä toi hintakaan paha ole kun on kuitenkin
    luotettava kääntäjä toisinkuin googlen huippukääntäjä .. :D

    VastaaPoista