lauantai 10. toukokuuta 2014

Århus

Päätettiin lähteä käymään Århussissa "Jyllannin pääkaupungissa" tänään, ja suunnistettiinkin aamupäivällä heti juna-asemalle ja hypättiin junaan! Omistettiin koko päivä shoppailulle, joten tällä kertaa kulttuuri ja muut nähtävyydet jäi välistä, mutta onhan meillä tässä vielä päiviä jos innostutaan lähtemään uudelleen Århussiin.
 
 

 
 
 
 
 
Kun päästiin Århussiin lähdettiin heti kävelemään suurta ostoskatua pitkin, jonka varrella oli jos jonkinlaisia kauppoja ja putikkeja. Mukaankin tarttui vaikka mitä, ja löydettiin sitten vielä päivän päätteeksi joku ruokapaikkakin mikä oli auki (täällä siin aukeaa ravintolat vasta n. 17:00 aikoihin..).
 
 
 
 
Syömisen jälkeen lähdettiin suuntaamaan takaisin juna-asemalle ja hypättiin junaan mikä vei meidät takaisin Randerssiin. Oli kiva päivä, mutta kyllä nyt väsyttää! Saattaa silti olla että lähdetään vielä Randerssin yöelämään, mutta saa nähdä miten käy.
 
Kun päästiin Randerssiin niin täällä satoi kaatamalla.. siis ihan kuin saavista olisi vettä kaadettu niskaan! Oltiin jumissa Randerssin juna-asemalla ennenkuin päästiin jatkamaan matkaa ruokakauppaan. Nyt kuitenkin jo kotona ihastelemassa päivän ostosaaliita (;
 
Niinan ostoksia
 
Ja loppuun vielä hieman sateisia tunnelmia Randerssin juna-asemalta...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti