lauantai 19. huhtikuuta 2014

Shopping time

 
Päätettiin lähteä aamupäivästä shoppailemaan Randerssin keskustaan. Koko päivän on ollut tosi aurinkoista ja lämpöasteita hieman alle 20`c.  Kierreltiinkin paljon kauppoja, mutta emme löytäneet ihme kyllä mitään. Päädyimme lounaalle amerikkalaiseen ravintolaan jonka henki oli 50 -lukuinen.
 
 
 
 
Paikassa oli lounastarjouksena burgeri, perus pihvi tai jokin muu lihavaihtoehto jota ei muisteta. Lisäksi tähän sai valita itse omavalintaiset perunat ja juoman. Ennen lounasta sai hakea runsaasta salaattipöydästä salaattia ja jälkkäriksi miksata oman jäätelöannoksen! Tosi kiva paikka meidän mielestä, varmasti mennään uudelleen!
 

 

 
Saattaa olla että ollaan satakilosia kun palataan Suomeen. Saattaa myös olla että tästä syystä joudutaan istumaan eripuolilla lentokonetta, että kone pysyy tasapainossa..
 
Ollaan huomattu eräsasia täällä ollessa. Nimittäin jos suomalaiset kerta ovat tuulipukukansaa, niin ovat tanskalaiset kyllä ehdottomasti lenkkarikansaa! Joka ikisellä ihmisellä on lenkkarit jalassa missä ikinä sitten ovatkin. Elisa heitti eilen vitsillä "niillä on varmaan baarissakin lenkkarit".. Ja kyllä, kaikilla oli lenkkarit kun käytiin eilen katsomassa Randerssin keskustan elämää myöhemmin illalla. Tytöillä/naisilla mekot ja lenkkarit ja pojilla/miehillä PUVUT JA LENKKARIT?!! Toivottavasti tämä muotivillitys ei saavu suomeen KOSKAAN!
 


Loppukevennykseksi vielä Elisan uusi hattu
 
 

3 kommenttia:

  1. Vautsi vau, ihana lukea teidän seikkailuja. Tullut vähän sellainen tunne, että teidän matkailu on ollut lähinnä kommellusten kautta voittoon. Laadukkaita kuvia ootte ottaneet.

    VastaaPoista
  2. Kolmas kerta toden sanoo, eli olen yrittänyt kommentoida muutaman kerran teidän tekstejä. Yritys nro 3.
    eli kuulostaa ihanan kommellusten kautta voittoon seikkailulta. Olette tosi ennakkoluulottomasti ja rohkeasti liikenteessä, hienoa. Niin ja noi kommellukset, nehän vaan vähän värittää matkaa. Tosi laadukkaita kuvia ootte ottaneet. Tsemppiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kati! On ollut juu hieman kommelluksia ja ongelmia, mutta onneksi ollaan niin nokkelia että ollaan niistä selvitty (: Terkkuja sinne Suomeen!

      Poista